Back to top

Parfum de august. Sau cum să nu-ți tragi o palmă peste frunte când ți-e lumea mai dragă.

bioactivator 06/07/2020 0 comments

Lavandă. Trandafiri. Fructe coapte și pământ fierbinte. Stropi de ploaie pe asfalt încins. Vinete coapte și pepene. Parfumuri de august care te încântă dintotdeauna și cărora le răspunzi întotdeauna prompt, cu o amintire din copilărie.

Ești în vacanță și casa pe care o vizitezi doar din când în când a devenit reședința de vară. Bucuria revederii a dat naștere rapid unei pleiade de lucruri de făcut. Nu e tocmai de mirare, doar n-ai mai fost aici de câteva luni bune! Trebuie dat un pic praful la o parte și reîmprospătat aerul. Și mai e câte ceva de curățat. Dar apoi, pe seara, o să fie bine, o să te așezi liniștit pe balansoar ca să privești stelele și să povestești despre cum era odată, când se vedea toată Calea Lactee. Ăsta e planul, cel puțin.

Dar vorba de acasă nu se potrivește cu cea din târg, știi cum e. Adică treaba e gata, balansoarul e la locul lui și toate stelele sunt pe cer și totuși ceva nu e în regulă. Miroase! Rău!

Și atunci îți dai o palmă peste frunte și te superi că ai uitat să intri pe www.bioactivator.ro ca să comanzi niște Eparcyl, bioactivatorul care te ajută să simți parfumul de pământ ud, seara, după ce ai stropit grădina.

Cum se întâmplă asta? Nu. Nu cum de se face că ai uitat, că acum tot aia e, dar care-i treaba cu bioactivatorul ăsta? Păi Eparcyl este un aditiv mineral și particulele sale de pudră constituie zone privilegiate de interacțiune pentru complexele de bacterii și enzime, ce activează procesul de digestie anaerobă din fosa septică! Mai precis, bioactivatorii provoacă multiplicarea foarte rapidă a bacteriilor utile în procesul de biodegradare, iar rezultatul este rapid şi eficace: se reduce cantitatea de deşeuri acumulate în fosa septică, ceea ce inseamna ca se măreşte durata de timp dintre vidanjări și, mai ales, se elimină mirosurile neplăcute!

PS: Dacă ai apucat să citești articolul ăsta înainte să pleci totuși la casa de vacanță, mai ai o șansă să scapi de palma aia puternică pe care ți-o tragi pe frunte. Asta doar dacă intri acum pe bioactivator.ro!

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux