Back to top

Sfaturile Eparcyl: Pregătirea pentru iarna a casei de vacanță

bioactivator 06/07/2020 0 comments

Sezonul călduros e pe trecute. În luna septembrie avem parte cam de ultimele zile frumoase în care am mai putea trebălui prin curte. Dacă ți-ai petrecut vara în casa de la țară, acum vine momentul să împachetezi și să te întorci în forfota orașului. Probabil că știi deja că, deși tu pleci și nimeni nu va mai folosi casa o vreme, unele lucruri e bine să fie puse la punct de pe acum.

Și aici intervenim noi!

Eparcy îți recomandă să folosești Bioactivator lichid de 500ml dacă plănuiești să revii la casa de vacanță doar în weekend-uri sau în perioada sărbătorilor de iarnă. E și foarte simplu: Eparcyl Bioactivator lichid se toarnă tot odată și este eficient 3 luni de zile, cu alte cuvinte fosa ta va funcționa perfect chiar dacă tu nu ești permanent acolo pentru a o întreține.

Dacă, însă, plănuiești să te întorci abia la primavera, e mai bine să folosești Bioactivatorul Eparcyl granule cu eliberare lentă, care se aplică o singură dată și va susține fosa timp de 6 luni, pe toată durata iernii.

Și înainte de a lăsa obloanele și de a încuia bine casa de vacanță, Eparcyl îți mai recomandă ceva: curăță conductele de evacuare de la baie și bucătărie! De ce? Pentru ca murdăria să nu rămână peste iarnă și să se cimenteze pe țevi. E nevoie de un simplu gest, de a turna Eparcyl soluție de desfundat țevi și se va prelungi durata de bună funcționare a țevilor!

Și dacă vrei să fii mai catholic decât Papa :), să știi că este recomandat, de asemenea, să folosești Eparcyl Canalizare, un tratament ultraperformant pentru curățarea durabilă și de profunzime a canalizării.

Succes și pe curând, vă așteptăm pe www.bioactivator.ro!

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux